CARFAX Trusted Dealer Sign

POSTANITE CARFAX ZAUPANJA VREDEN
    TRGOVEC

Oznaka Zupanja vreden trgovec sporoča kupcu

  • Na zalogi imate kvalitetna vozila
  • Zagotavljate BREZPLAČNA CARFAX
    Poročila o zgodovini za vsa vaša vozila
  • Zavezani ste k poštenosti in transparentnosti

CARFAX Zupanja vreden trgovec

CARFAX Trusted Dealer

CARFAX zaupanja vreden trgovec je prvo evropsko združenje trgovcev z rabljenimi vozili, ki uporabljajo NEVTRALNO in ZANESLJIVO znamko CARFAX” za prikaz Zaupanja in Transparentnosti. CARFAX Trusted Dealer Fox - Sample Report

Prvič do sedaj lahko v Sloveniji prodajalci rabljenih vozil izkažejo svojo iskrenost in dobre namene in sicer tako, da uporabijo CARFAX Zaupanja vreden trgovec znak. S pridobitvijo CARFAX poročila o zgodovini vozila za vsako vozilo iz vaše zaloge, se znatno razlikujete od vaše konkurence.

Poročila vam pomagajo pridobiti zaupanje kupcev, ki do vas pridejo preko spletne ponudbe, kot je naprimer Avto.Net, vaša lastna spletna stran in tudi pri tistih, ki pridejo osebno v vaš razstavni salon. Vedno več kupcev rabljenih vozil se bo odločilo za nakup vozila pri vas, ker se bodo počutili bolj varne.

CARFAX Zaupanja vreden trgovec nima samo dostopa do vseh CARFAX poročil o zgodovini vozila iz Evrope in ZDA - kadarkoli in kjerkoli jih potrebuje, temveč mu CARFAX zagotavlja tudi edinstven spletni in fizični marketing ter prodajne materiale,ki mu pomagajo graditi zaupanje kupca.

In kupec, ki zaupa, vozilo tudi kupi!