Vnesite VIN številko za iskanje poročil.

Partnerji podjetja CARFAX v Sloveniji

Ena naših glavnih prednostnih nalog je omogočiti preprost dostop do poročila o zgodovini vozila CARFAX ne glede na to, kdaj ga kupec ali prodajalec rabljenega vozila potrebuje. CARFAX Slovenija nenehno gradi nova, močna in dolgoročna partnerstva z namenom spodbujanja preglednosti pri nakupu ali prodaji rabljenih vozil. CARFAX v sodelovanju s spletno stranjo Avto.net, enim največjih ponudnikov avtomobilskih oglasov v Sloveniji, kupcem rabljenih vozil omogoča neposredno povezavo do poročila o zgodovini vozila CARFAX pri posameznem oglasu.

Storitev CARFAX na Avto.net

Običajno je spletna stran s ponudbo avtomobilskih oglasov začetna točka nakupa ali prodaje rabljenega vozila.

Kupci rabljenih vozil lahko neposredno dostopate do poročil CARFAX za vsako rabljeno vozilo, ki ga najdete na spletni strani Avto.net. Preprosto kliknite na povezavo CARFAX »Kliknite za ogled Carfax poročila«, kot je to prikazano v nadaljevanju, in upoštevajte navodila za dostop do poročila CARFAX.

CARFAX je edinstven vir informacij za vozila iz celotne Evrope in ZDA. Prav tako v Sloveniji uporablja več ekskluzivnih virov podatkov, zaradi česar je poročilo CARFAX najobsežnejše poročilo o zgodovini vozil v Sloveniji. Poročilo CARFAX vam bo v pomoč pri oceni in primerjavi prodajanih rabljenih vozil z nevtralnimi informacijami.

Prednostni trgovci CARFAX na spletni strani Avto.net kupcem rabljenih avtomobilov celo ponujajo brezplačen dostop do poročila CARFAX, v katerem lahko najdejo kar največ možnih informacij. Zato bodite pozorni in poiščite povezavo »Brezplačno poročilo CARFAX«

auto.net