Brezplačno iskanje vozila

Vnesite VIN številko za iskanje poročil.
 

Kje najdem VIN?
CARFAX POROČILO O ZGODOVINI VOZILA

Zaščitite se!

Prvič v zgodovini se lahko kupci rabljenih
vozil zaščitijo pred prevarami,
prodajalci rabljenih vozil pa pokažejo,
da so zaupanja vredni.

Kupci rabljenih vozil
 • Poizvedite o zgodovini vsakega
  rabljenega vozila v Sloveniji
 • Vedite tisto, kar ve tudi prodajalec
 • Bodite bolj prepričani o nakupu
 • Sprejmite modro odločitev o nakupu
Prodajalci rabljenih vozil
 • Predstavite, da ničesar ne skrivate
 • Prikažite transparentnost
 • Upravičite vašo prodajno ceno
 • Prodajte rabljeno vozilo hitreje

NE TVEGAJTE:

 • Ne kupite ukradenega vozila
 • Ne pustite se nalagati
 • Ne pustite se prevarati

CARFAX poročilo s podatki o vozilu

To je primer, kako izgleda CARFAX poročilo o zgodovini vozila. V njem so zbrani izčrpni podatki o vozilu, predstavljeni na enostaven način, predvsem zato, da so vam v pomoč pri odločevanju o nakupu novega rabljenega vozila.

Zato da so podatki o vozilu predstavljeni na enostaven in razumljiv način, smo CARFAX poročilo razdelili na pet različnih delov. Vsak del se nanaša na svoj del tematike o zgodovini vozila, ki vam lahko olajša nakupno odločitev in vam pomaga izbrati pravilno. Preberite si v nadaljevanju, kaj točno vsebuje posamezen del, ko si ogledate CARFAX poročilo o zgodovini vozila.

CARFAX poročilo o zgodovini vozila - povzetek

CARFAX poročilo o zgodovini vozila ima v uvodnem delu povzetek zgodovine vozila, zato da pomembne informacije hitro padejo v oči. Podrobnosti pa nato najdete v preostalih delih. Poleg tega v povzetku najdete tudi glavne specifikacije vozila in morebitne kritične informacije o vozilu. V tem delu so povzeti bistveni podatki o vozilu, ki vas kot kupca rabljenih vozil najbolj zanimajo.

Preverba problemov

Če vas najbolj zanimajo morebitni večji problem, ki so se pojavili na vozilu v zgodovini, potem je ta del najbolj informativen za vas. CARFAX poročilo preverja zapise o status vozila, na primer ali je bilo ukradeno, udeleženo v nesreči, uvoženo, uporabljeno kot taksi in podobno. Ponovno so to podatki o vozilu, ki so ključnega pomena pri izbiri vašega naslednjega jeklenega konjička.

Pregled vozila

Nato sledi pregled preteklih aktivnosti in zapisov o vozilu, kot na primer: tehinčni pregled opravljen nazadnje, število preteklih lastnikov, zapisi o kilometrih (tudi povprečni kilometri za podoben tip vozila, ki so v pomoč, ko dejanski kilometri niso na voljo), starost vozila in podobno. Vsi ti podatki o vozilu vam dajo predstavo, kje se je vozilo nahajalo v preteklosti, ali je bilo pogosto v okvari in ali je vredno svojega denarja.

Trenutno stanje lastništva

V tem delu se podatki o vozilu nanašajo na lastništvo vozila, torej na tip lastnika. Ali gre morda za poslovnega lastnika oziroma podjetje, zasebnega lastnika, v kakšne namene se vozilo uporablja, ali je vozilo na prodaj ali v uporabi in koliko časa je vozilo v rokah tega lastnika. Ti podatki o vozilu vam povedo ali informacije, ki jih je podal posrednik prodajalec držijo in ali mu je vredno zaupati.

Informacije o zgodovini in tehnične informacije

Nazadnje, peti del poročila prikaže aktivnosti in izpise po datumu, kdaj so bili beleženi kilometri, kdaj opravljen tehnični pregled, datum uvoza in podobno. V desnem zavihku zadnjega dela pa so predstavljeni še tehnični podatki o vozilu, kot na primer teža, izpust emisij, število gredi, sedežev in ostale tehnične specifikacije.