Vnesite VIN številko za iskanje poročil.

CARFAX poročilo je zaščitilo stranko v Španiji pred drago napako

Dariush B. je preko interneta iskal rabljeno vozilo. Imel je dva glavna kriterija in sicer število preteklih lastnikov ter število kilometrov. Želel je imeti vozilo s samo enim predhodnim lastnikom in z okoli 120.000 km. Po intenzivnem iskanju je našel nekaj, kar je pritegnilo njegovo pozornost: Audi A6.  Odločil se je, da bo kontaktiral prodajalca po telefonu, kjer je deloval zelo prijazen ter zaupanja vreden.V treh telefonskih pogovorih je dobil vse željene informacije in se odločil, da odpotuje iz Madrida v Barcelono, da si ogleda vozilo.

Medtem se je še malo pozanimal na spletu ter odkril CARFAX. Nemudoma je naročil CARFAX poročilo o zgodovini vozila in bil presenečen nad odkritjem. Vozilo ni imelo oglaševanih 120.000 km temveč skoraj dvojno: 203.000 km.

Ko je z odkritjem seznanil prodajalca je bil ta začuden in se izgovoril na napako pri vpisu oglasa.

Dariush B. je bil zadovoljen. Da ga je CARFAX poročilo o zgodovini vozila rešilo pred drago napako. Mala raziskava te lahko obvaruje ne samo pred nakupom napačnega vozla temveč tudi pred dragimi nepredvidenimi popravili.

Dariush B. je le en primer, kako CARFAX pomaga k varnemu nakupu. Nepomembno je, ali vozilo prodaja zasebnik ali trgovec. Na www.carfax.si so na voljo tudi poročila za vsako vozilo v Španiji, poleg tega pa lahko dostopate še do seznama CARFAX zaupanja vrednih trgovcev, ki se nahaja na spletni strani www.carfax.si/dealer/home. CARFAX zaupanja vreden trgovec je trgovec z rabljenimi vozili, ki svojim strankam zagotavlja brezplačno CARFAX poročilo o zgodovini vozila za vsako vozilo v svoji zalogi.

CARFAX je najbolj zaupanja vreden vir poročil o zgodovini vozila na svetu. Že več kot 30 let, CARFAX pomaga kupcem z informacijami k bolj transparentnemu in zaupanja vrednemu nakupu rabljenih vozil.